Senarai lagu bagi concert penutupan 29th SEA Games

As-Salam,
ok semasa penutupan sukan SEA games hari tu...
terdapat konsert ambang merdeka sementara tunggu detik 12 malam
and PM umum cuti peristiwa pada hari ini.. ceh penat je aku mohon awal2 cuti untuk today...haha
but bukan itu yang aku nak membebel..
yang aku nak nak tulis adalah berkenaan konsert tersebut..
walaupon aku tengok di hadapan TV je pon... aku rase macam nak karok je...
adik aku yang jadi volunteer pon sampai hilang suara sebab karok dalam stadium tu..haha

list lagu-lagu semasa concert tersebut


ok kalau rajin nak tengok 
konsert start pada minit yang ke 1.00.00


yang pasti lagu-lagu banyak rare pada zaman 19-20an 
yang menjadi nostagian siulan pada zaman tersebut.... antaranya..

Mentera semerah padi 

Rindu bayangan

Belaian jiwa

Sekadar dipingiran 
entah aku tiba2 tersuka lagu ni pulok..haha

Jika kau bercinta lagi

Sampaikanlah salam..
dan lagu ini..

Isabella
lagu berhantu dan x pernah rasa tua..haha 
seperti lagu Hotel california

Fantasia bulan madu

Kau ilhamku

Hijau
lagu wajib dengar semasa aku di PLKN dulu..hehe

Standing in the eyes of the world
lagu yang dinantikan oleh semua orang bagi sukan SEA ni
katanya lagu baru x boleh challenge lagu ini...haha betol kot

dan banyak lagi..
huu...itu sila cari sendiri..
but bagi aku lagi tema nyayian Mia Palencia_So Many Hands
boleh jadi ispirasi juga... aku suka lagu ini juga juga peneman mp3 untuk ke tempat kerja..haha

So Many Hands

nota kaki:
list2 lagu ini boleh menambah list mp3 kereta ku..
tq kerana membaca entry ini..







0 ulasan:

Post a Comment

tanks for your text...he3

Powered by Blogger.

Followers