Syawal 2017

As-Salam,

Esok berakhirlah bulan Syawal bagi tahun 1438h
bagi Syawal tahun ini banyak dugaan bagi ku..
antaranya dugaan kesempitan wang kerana perlu renew road tax..
kenapalah harga insyuran road tax perlu naik selepas raya..blah2
termasuklah dugaan di reject peluang kerja di sektor awam..berhuhu la aku di sini lagi..
tetapi jika dibandingkan dengan masalah ku ini sekecil zarah sahaja..
kerana pencipta merindui hambanya untuk merintih kepadanya..
aku rasa bersyukur kerana ini dapat mengajar aku erti susah dan lelah perjalanan hidup ini..
ok itu sahaja aku nak bercoleh..
tujuan sebenar menulis enteri kali ini adalah untuk spam pic raya aja..hahaha

Setiap kali hari raya kalau bergambar untuk family, antara port yang menjadi pilihan adalah
di hujung anjung hadapan rumah..

old pic sudah pada zaman arwah atuk, wan dan nenek 
dan menjadi gambar kesayangan kerana 
only gambar lama yang ada disimpanan dan diframe kan..


untuk tahun ini pic ini je boleh dikatakan cantik 
pic yang lain2 spoil habis..haha

nota kaki:
entah raya tahun ni aku rasa macam x raya.. dengan menolak banyak pelawaan beraya bagai lagi..huhu



0 ulasan:

Post a Comment

tanks for your text...he3

Powered by Blogger.

Followers