2013

mood aku lately asyik malas jer nak update blog..he3
tapi today...
aku nak update 3 entry sekali..
sebab mood New Year la...he3



"HaPPy NeW YeAr 2013"





and hari ni kecoh tol dalam fb....pasal Kpop news ar...hehehe
Girls Generation(GG) dah kuar lagu yang terbaru bertajuk "I Got A Boy"



huum...aku sebagai x fan GG ni rasenyer lagu bise2  jer =_+...
tapi lagu ni macam mashup 2/3 song together...
part rap rase macam x sesuai jer..sebab macam suitable for group f(x) 
and de fill music macam ala2 Indian cikit...huum just my opinion..
kang komen lebih2 mengamuk pulak SONEs(GG fan)...sorry.. 
GG tetap maintain image cute and comel...awesome dance..
new image..no high heel for dance...and new outfit..
seperti lyric lagu die... 

0 ulasan:

Post a Comment

tanks for your text...he3

Powered by Blogger.

Followers