2012... tinggal kenangan...



alhamdulilah kita masih bernafas lagi untuk tahun 2013 ini..
dan tamatlah idologi karut yang menyatakan bahawa
kiamat berlaku pada 21 Dec. 2012....

banyak jugak kenangan yang aku lalui sepanjang 2012 ini antaranyer:

berakhirnyer live aku sebagai Degree student...
huum.. penat jugak study ni terutamanyer last sem...
gugur rambut den yang tebal ni..tapi x la sampai botak kan...hahaha
sepajang bulan 3 hingga lah bulan 6 aku berasa mase berlalu cepat jer...
sebab x cukup tido untuk siapkan IDP and FYP....
akhirnyer selamat jugak aku konvo pada 6 Dec. 2012



terdapat juga kenangan aku yang kurang manis..
x kan ar semua manis kan..kang kencing manis pulak..huhuhu
my careless mistake menyebabakan my camera hilang...huum tu x kisah sangat...

tapi bila my dompet hilang...memang aku kesal amat..
duit x kisah... but when semua my kad bank and I.C x de....
barulah aku rase macam pendatang haram at negara sendiri..hehehee


sebenarnyer aku nervous bila start tahun baru 2013 ni...
sebab aku baru start berkerja... setelah sekian lama jadi pengangur...
hampir 5 bulan tu..aku duduk at rumah saje..
hobi bertukar jadi surfing internet+makan+tido+menjadi suri rumah and bla2...
doakan aku berjaya menjadi Pembantu Jurutera ek(>_<)....hi3


2 ulasan:

  1. chaiyok2..
    wah gaji mesti banyak boleh belanje sayer... :D

    ReplyDelete
  2. bnje mkn boleh...
    tapi tiket flight :-p.....

    ReplyDelete

tanks for your text...he3

Powered by Blogger.

Followers