Answer Me 1997 @ Reply 1997


Entry kali ni pasal K-drama pulak ek...
Tahun 2012 ni banyak jugak yang mencetuskan demam K-drama..
antaranya yang latest adalah Rooftop PrinceA Gentleman’s Dignity
anda boleh terus tekan tajuk drama tersebut..
and akan terus ke link Mykimchidrama... 
dimana tempat aku selalu tengok drama online..hehehehe

Sekarang ni tegah meletop2 kat Korea cite Answer Me 1997 @ Reply 1997...
yang baru jer tamat beberapa hari yang lepas...
cite ini pada mulanya tidak la popular sebab x banyak promosi
seperti cite To beautiful you diatasi cerita Hana Kimi

ni pic cite To Beautiful You

aku pon mulanyer marathon jugak cite To Beautiful You ni...tapi.....
lame2 bosan pulak... sebab cite ni x best sangat berbanding Japan version punyer...
yang ternyata lebih kelakar+gila2...yang Korean version ni macam jiwang cikit ar...
tapi pendapat orang lain2 kan... kalau nak tengok pon x per..huhuu

and akhirnyer aku marathon ar cite Reply 1997 yang sangat meletop2 kat Korea...
tapi kurang meletop kat negara lain (termasuk Malaysia)...
cite ni ternyata best... sebab cite mengimbas kembali kenangan lalu 
tentang persahabatan + percintaan di tahun 1997...
mase tu masih guna video tape nak rakam cite..
main Tamagochi... Nintendo gameboy..
beli majalah yang de poster favourite artis..lepas tu tampal kat bilik.. and ext2...
kalau tngok mesti teringat zaman kanak2...seperti aku yang melalui zaman tersebut..he3
aku x boleh review drama ni lebih2 sebab belom habis marathon lagi...
tapi dah tau happy ending..(^-^)
x seperti cite korean yang lain lately ending die mesti sedih..u_u

ni pic cast cite Reply 1997
huum...mesti de kate x cantik and handsome ar...
but..

aku suka watak Eunji A-pink sebab die comel..huhuhu

dalam cite ni pon de Hoya group Infinite..but..
x suka watak die.. sebab gay boy..upps..huhuhu


ni preview cite and cast die..

.
.
.
.
.
ni pulak lagu yang popular tahun 1997 and group kegilaan si Sung Si Won
pada mulanya rase ridiculous jer dieorang minat lagu ni..
tapi lame2 dengar..macam wave Oppan Gangnam Style ..
susah nak delete dalam otak pulak T_T"

kalau berminat nak tangok cite ni boleh ar tekan link di bawah..huhuhu




2 ulasan:

  1. alah jangan jeles orang dah habis belajar boleh ar marathon cite korea..

    ReplyDelete

tanks for your text...he3

Powered by Blogger.

Followers