It's Okay, That's Love

Salam dan Selamat Sejahtera...he3
resenyer den dah lame x update menegenai K-Drama..
last update pon Answer Me 1997 @ Reply 1997 ..
tapi benyak link yang diberi dah x bleh pakai sebab dah backdated..
sebenarnyer bukan x nak update pasal K-Drama ni..
but kebelakangan ni cite K-Drama story die macam kite boleh agak
dan macam recycle jer -_-'... sorry kalau de akak2 dan adik2 yang marah ek..  
kalau nak senaraikan belambok jer yang melotop tapi...
yang menarik perhatian den tahun lepas (2014) pon cite...

easy going story..tema cite.. x berat sangat..
mesti la cinta kan kalau x bukan k-drama la jawabnyer..he2
dan yang pasti bukan cite antara 2 darjat (kaya and miskin)

It's Okay, That's Love 

ok... nampak x si Lee Kwang-soo (running man) disitu..
ok bagi den keseluruhan cite ok dan x dapat dijangka apabila tibe ep.4...
kalau nak tahu moh kita mai tengok cite ni..
tapi kalu anda masih underage..huum..huuumm..
anda x digalakkan untuk menonton tau..
sebab cite ni open sikit.. keh2 (gelok jahat)
disamping itu juga cite ni mempunyai ost(lagu tema) yang best gak seperti:

dan cast utama citer ni seperti di bawah:
 

sumber pic: soompi.com


notes:
- maaf lambat update pasal cite ni..he3
- sebab malas nak menulis synopsis cite korang cari sendiri ek..hahaha
- akan datang den akan review cite yang melotop2 skg 'Kill Me Heal Me'  

Powered by Blogger.

Followers