Just a simple song but...

maaf dah lame x update my blog agak hampir 1 year gak la..hahaha
entry pada awal tahun ini adalah mengenai...
music video are came from non common artist
but just stuck in my mind...argggh...
example pada tahun lepas... 2013...
lagu THE FOX.... yehh mesti semua akan teringat...
What the fox say....


kretif jugak pasangan adik beradik pelawak Vergard and Ylvisaker a.k.a Ylvis 
sape kate vedio ini x popular setakat hari ini sahaja
365,100,886 viewer walaupon ramai kutuk lirik die 
copy dan paste entah dr mana2 sources..
but aku still like this song because it simple dan 
wat ak tergelak kalau aku tension...
tapi adik aku cukup benci this s*p** song... 
yeh bila popular mesti la ramai hates jugak kan...hahaha

ok sekarang tahun 2014...
aku espek x de la s*p** song lagi yang stuck in my mind...
but this video...-_-"""....
macam lirik die...
everytime i try to forget...
she pops up agan....
that s*p*** same song...
are driving me insane...
ok this sebahagian daripada lagu Monchichi...
ok jom view this vedio...


ok perempuan yang memang comel ini name die Lareiene Goh
vedio ini produce by Malaysia Vloger... Joseph Germani
yang bukan nama asing bagi peminat Vloger...
cos banyak jugak vedio lawak + de info yang telah dihasilkan oleh beliau...
If Life was like a Movie and dll.... mau lebih .
pi la kat channel die maa... 
ok sebelum aku blah jom same2....



 =_=".....
k papai...
Powered by Blogger.

Followers