International Construction Week (ICW) 2013

Kementerian Kerja Raya (KKR) menerusi agensinya
Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB)
menganjurkan Minggu Pembinaan Antarabangsa
iaitu International Construction Week (ICw)
pada 26 hingga 28 Mac 2013 (selasa hingga khamis)
bertempat di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur


he3... aku tibe2 de mood nk promo pasal bende ni sebab..
rugi weh, kalau xpergi....banyak company from
sektor kerajaan and swasta iaitu consultant, contractor and ext2...
program ini sesuai untuk kepada para graduate and postgraduate student
untuk cari info pasal projek2, teknologi yang terlibat dalam
construction sekarang dan boleh kutip recycle bag free...hehehe
tetapi opportunity for postgarduate studiest sebab terdapat careers fair...


sorry ar kalau promo mende ni lewat cikit sebab
aku ni terlibat sebagai crew for conference REAAA ni...
spam pic at bawah..huhuhuu

 
 
 
 
 

When i lost my mind

sorry la dah lame sangat x update blog ni rasenyer....
dah hampir 2 bulan setengah kot...hehehehe
mood malas sememangnyer tersangat la besar...
because sejak laptop aku dicuri oleh penyamun...!%#^#^y&@$
ni bukan case "careless mistake" ok... ni kes pecah rumah...
yang paling epic adalah apartment fully security pon boleh orang rompak...
kebanyak visitor nak datang, naik menyampah sebab...
nak masuk kene bagi diving license la... kalau nak naik lif pulak kene pakai access card la...

kalau angaran kerugian rasenyer adalah dalam 7xxx kot....
x banyak pon si pencuri 2 tibai...barang yang paling berharga gajet
seperti laptop (2 biji) and camera... 
tapi kos baik pulih yang banyak...
sebab si pencuri 2 dah kopek pintu dan gerigi besi dengan memakai kuku kambing...
dan yang paling profesional si pencuri siap cabut plug main cable elektrik rumah 
takut ada security camera ar 2... pencuri mesti ar 'genius' kan...

yang wat aku "Mental breakdown" aku yang 1st masuk rumah
baru balik office... tengok pintu dah terbukak dengan luas...
my sister pernah bertanya:
 'Along x takut ker mase masuk rumah, kalau la pencuri 2
  masih ade at dalam dan tiba2 nak tetak ker..nak xxx ker..?'
aku mase 2 tak terpikir ape2 pon... ye la penat office x habis lagi...
mase2 just terpikir barang ape yang pencuri 2 tibai aje..huhuhu

case ni masih dalam siasatan polis..and mesti ar x selesai punyer...
sebab pak cik polis 2 just datang and tengok kat luar rumah jer masuk pon x sudi..
kat balai pon banyak case yang x settle lagi...ye ar ni bukan case berat kan.. #_#

tapi ini mungkin ketentuan-Nya untuk menguji umatnyer 
supaya sentiasa bersabar dengan dugaan yang telah menimpa... u_u*

yang aku dok bercoloteh pasal rumah kene rompak 2 adalah rumah my cousin 
bukan my home pon.... aku ni baru keje jangan berangan nak beli rumah ar..he3


....tanks kepada sesiapa yang sudi bace sebab entry diatas
    sebab macam dah luahan masalah jer...hahaha

Powered by Blogger.

Followers