Bersih 3.0

aku malas sebenarnye nak post pasal isu sensitif ni tapi...
 ok kita renungkan2 lah bersama ek...


source from pengomen dari en. youtube...
"i understand the protesters are demanding for a better country and system but that is not the wat malaysia is known as a islam country Islam tidak mengajar tunjuk perasaan, sebaliknya Islam mengajar supaya mengawal perasaan dan meletakkan pada tempatnya. Kata Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa Sallam, “Orang yang kuat itu bukanlah yang dikenali dengan hebatnya berkelahi, tetapi orang yang kuat adalah yang mampu menguasai (menahan) dirinya ketika marah.” (Hadis Riwayat al-Bukhari, no. 6114)"




but this vedio before terjadi....




location kat tempat aku selalu shopping....Sogo mall

yes..cuti semester...^o^

huum...
sekian lame dah tak post ape2 at my blog ni
rase kekok pulak nak susun ayat...+_+"
bise ar dah last semester ni sibuk mengalahkan PM...hahaha
bila cuti sem ni jer ar my opportunity to update my blog ...heeehee
konon2 cuti sem ni semangat untuk sattle kan my...
       -Final Year Project(FYP)
                        &
       -Integrated Design Project(IDP)

but............
=_="




what I actually do:

                          FYP
                          IDP

marathon tengok latest Kdrama...hihihi
tajuk die Shut Up Flower Boy Band and Wild Romance...

 Shut Up Flower Boy Band  a.k.a  Flower Boy Eye Candy

Wild Romance  a.k.a  Aggressive Romance


excited tengok drama Shut Up Flower Boy Band ni pon sebab:

hihihihi....

ok aku tau korang sure x paham pe die tulis sebab tulisan die bahasa korea kan...
name sebenar mamat ni  Myung Soo a.k.a L
die ni merupakan salah seorang ahli my favorite kpop group Infinite..he3

nak letak gak pic die orang.....muahahaha

k ar sekarang aku nak sambung downlowd cite Shut Up Flower Boy Band...lalalala...bye
Powered by Blogger.

Followers